سفارش تبلیغ
صبا ویژن

فدولا

تأثیر قهوه بر کاهش ریسک بیماری های مزمن

امروزه مصرف نوشیدنی های مفید از قبیل قهوه می تواند تاثیر مثبتی در حفظ سلامت عمومی بدن داشته باشد. بهتر است که برای داشتن بدنی سالم، صبح ها بعد بیدار شدن از خواب قهوه بنوشید. ترکیبات مفید و پلی فنول های قهوه می توانند نقش موثری در اثربخشی این نوشیدنی برای حفظ سلامت عمومی بدن داشته باشند. 

اما برای بهره مندی از خواص قهوه، باید این نوشیدنی را در حد اعتدال و کمتر از 500 میلی گرم در طول روز مصرف کنید. نوشیدن بیش از حد قهوه، علاوه بر اینکه برای سلامت بدن مفید نیست، مضراتی از قبیل احتمال ابتلا به میگرن، مشکل معده و خواب را نیز به همراه دارد.   

  

کافئین و تأثیر آن بر بهبود عملکرد سیستم قلبی ‌عروقی

آیا به دنبال نوشیدنی مفید برای بهبود عملکرد سیستم قلبی و عروقی هستید؟ در این صورت، مصرف ترکیبات حاوی کافئین از قبیل قهوه را در برنامه روزانه تان قرار دهید. نوشیدن قهوه می تواند کلسترول بد را در بدن کاهش دهد. هر چقدر میزان کلسترول بد در بدن کمتر باشد، احتمال بروز بیماری های قلبی عروقی کمتر خواهد شد. 

  

قهوه و کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع 2

اگر در خانواده تان فرد مبتلا به دیابت وجود دارد، مصرف قهوه را فراموش نکنید. قهوه می تواند نوشیدنی مفید برای کاهش ریسک ابتلا به بیماری هایی از قبیل دیابت نوع دو باشد. در واقع، خواص ضد التهابی قهوه می تواند مانع از بروز دیابت شود. اما دیابتی ها و افرادی که در معرض ابتلا به این عارضه قرار دارند، نباید مواد افزودنی و شیرین کننده را به نوشیدنی قهوه اضافه کنند. 

  

نقش آنتی‌اکسیدان‌ های قهوه در پیشگیری از بیماری‌ های مزمن

قهوه از نوشیدنی های حاوی آنتی اکسیدان های قوی است که برای سلامت بدن لازم و ضروری هستند. اگر در بدن به اندازه کافی آنتی اکسیدان وجود داشته باشد، احتمال ابتلا به بیماری های مزمن کاهش پیدا می کند. در واقع، آنتی اکسیدان های قهوه به عنوان سدی در مقابل بیماری های مختلف عمل می کنند.